3826633Ekim 2022
Ekim
2022
Etstur
Çift
Denize kumsal'a yirmi adım hotel ...
Denize kumsal'a yirmi adım hotel çalışanları ilgili adrasanının olmasa olmazı koylar ve suluada tekne turu giderken yapılacak kahvaltı doyurucu tekne turundan dönerken yenecek akşam yemeği fiyat makul lezzet çok iyi ben sezon başı ve sezon sonu adrasanda olucağam ve terdütsüz akya hotelde konaklayacağam.
Otelde verilen hizmet iyiydi...
Otelde verilen hizmet iyiydi. Otel konum olarak denize çok yakındı, güzeldi. Otele giriş çıkış işlemlerimiz hızlı bir şekilde yapıldı.
Çok güzel tatil oldu bizim için. ...
Çok güzel tatil oldu bizim için. Otel denize sıfır gibi ve ücretsiz şezlong ve şemsiye var. Sabah verilen serpme kahvaltı çok güzel. Tesisin sahibinin ilgi ve alakası çok iyi. Odalar biraz küçük ancak kesinlikle yeterli ve tertemiz. Biz çok memnun kaldık.
Sakin, huzurlu bir tatil için...
Sakin, huzurlu bir tatil için çok iyi bir yer. Denize neredeyse sıfır diyebiliriz. Hakan bey herkesle oldukça ilgili ve yardımcı. Yemekleri gayet iyi. Temizlik konusunda hiç endişeniz olmasın. Adrasan'da başka otel aramam.
Tesisin konumu muazzam güzeldi...
Tesisin konumu muazzam güzeldi denize sıfır hakan bey i çok sevdik herkes çok ilgili. Yemekler harika. Kahvaltı çok yeterli. Yataklar sadece biraz daha rahat olabilir. Genel olarak herkese tavsiye ederim.
Diğer işletmelere göre daha...
Diğer işletmelere göre daha dostane ve hoşsohbet olan işletme sahibi hakan bey'e çok teşekkür ederiz. Aile sıcaklığı ve lezzetli yemeklerini unutamayacağım. Konum olarak denize bir kaç adımla ulasabilecegiz mesafede ayrıca trekking için dağ yolları ve ormana çok yakın olan akya otele yaz aylarında tekrar konaklamak için şimdiden rezervasyon yaptırdık. Herkese tavsiye ederim hizmet ve fiyat performansı açısından harika bir deneyimdi.