Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
12920833Ağustos 2022
Çift
12920833
Ağustos
2022
Etstur
Çift
Çok kötü bir oteldi. Tesisin...
Çok kötü bir oteldi. Tesisin temizliği iyi değildi. Konumunu hiç beğenmedim. Personellerden memnun kalmadım ortada personel yoktu zaten. Kahvaltının lezzeti yoktu, çeşitlilik açısından yetersizdi. Odalar çok eski kokuyordu ve temizlik hiç yapılmadı. Tesis hakkında olumlu bir görüşüm yok.
FİYAT / PERFORMANS:
Çok Kötü
2,0
Tavsiye etmiyor
Çok berbattı. Kahvaltının lezzeti yoktu, çeşitlilik açısından yetersizdi.
Odalar çok eski kokuyordu ve temizlik hiç yapılmadı.
Fiyat performans olarak cok...
Fiyat performans olarak cok iyiydi. Kahvaltısı gayet keyifliydi. Oda çok rahattı. Denize de mesafesi yakındı. Bir daha gidersem yine tercih edecegim bir yer olacaktır. Teşekkürlerler.
Aile tarafından işletilen küçük b...
Aile tarafından işletilen küçük bir oteldi. Otelin temizliği çok iyiydi. Tek sorun yemek servisinin normal öğünler dışında olmamasıydı. Adrasan için ulaşımı kolay bir yerdi. Toplu taşıma ile ulaşım sağlayanlar için biraz zor olabilir. Aile ile konaklamaya uygun bir oteldi.
FİYAT / PERFORMANS:
Mükemmel
9,3
Mükemmel
Tavsiye ediyor
Yemek saatleri dışında yemek servisi yoktu ama kahvaltısı güzel, temiz ve lezzetliydi.
Tesisin fiyat performansı...
Tesisin fiyat performansı iyiydi, beklenti yüksek olmadığı sürece memnun kalınır, temiz bir oteldi, konumu biraz denize mesafesi vardı ama düz bir yoldu.
Sessiz, sakin ve güzel bir...
Sessiz, sakin ve güzel bir tesisti. Genel anlamda temiz bir oteldi. Giriş ve çıkış işlemlerimiz hızlı bir şekilde gerçekleştirildi.