Kaldığımız süre içinde oda...
Kaldığımız süre içinde oda temizliği yapılmadı. Zaten temizlik personeli göremedim. Personel çok ilgili değil ve yetersiz. Yemekleri lezzetli ve yeterli.
Housekeeping çok zayıftı...
Housekeeping çok zayıftı, temizlik ve havlu rica ettiğimizde, üç günde bir havlu veriyoruz dediler, odaya havlular katlanmadan bırakılmış gitmiş, yemekler güzeldi ama çeşit yoktu, kafa dinlemelik bir otel ama ilk üç gün düğün varmış gibiydi otelde sonrasında jandarma geldi ve bir daha hiçbir eğlence olmadı baya sıkıldık, otelin müdürü ve sahibi çok tatlı ve ilgili insanlar, konumu güzeldi, denize yürünecek bir mesafede ama bazen yordu yol.
Ortalama
6,5
Ortalama
Tavsiye etmiyor
Çeşitlilik yoktu o yüzden 3 puan diyelim ortalama ama lezzet iyiydi, içecekler lezzetliydi, paketliydi, espresso latte makinesi var ama kullanamadık personellerden hizmet alamadık kahve konusunda her personel başka bir şey söyledi kahve istediğimizde içemedik o yüzden bunu da belirtmek isterim.
Odada temizli, konfor idealdi ama yatak rahat değildi, oda yenilenmiş ama yataktan ses geliyordu.
YÜZME
Havuzda su kaydırağı vardı bir tane tek aile olduğumuz için açmadılar ama çok elektrik yakıyor dediler, bir kaç aile olunca açtılar, havuzun hijyeninden memnun kalamadım, çok geniş bir havuzda değildi otelin kendine ait özel plajı yok halk plajına gittik.
HİZMET
Personellerin ayrı ayrı hepsi çok tatlı ama düzenli bir otel değildi, her personel her işi yapıyordu, her yere koşturuyorlardı, onlarında yapabileceği bir şey yok çünkü otelle alakalı, housekeeping hizmeti de zayıftı üç günde bir yapıyorlarmış temizliği ama yine kıyamadım kendilerine 4 puan diyelim.
Tesis çok güzeldi yemekleri...
Tesis çok güzeldi yemekleri lezzetliydi çalışanlar saygılı ve güler yüzlü ilgiliydi adrasana gelecek olan herkese kesinlikle tavsiye ederim.
Denize çok yakın, odaları temiz ...
Denize çok yakın, odaları temiz ve ferah, kahvaltı hem çeşit hem lezzet açısından gayet iyi, güleryüzlü çalışanları ile tesis gönlümüzü fethetti.
Odalar iyi fakat yeni...
Odalar iyi fakat yeni binalardaki odalar basık tavan yüksekliği az boğucu olduğunu gördük hemen isteğimiz üzerine odamızın değiştirdiler çalışanlar ilgili odalarda şu veye içecek konmuyor dolaplara kendiniz yalnızca şu alıyorsunuz bar kısmından ücretsiz olarak . Bunun dışında otel denize 10 dakikalık yürüme mesafesinde. Memnun kaldık kahvaltısı ve akşam yemeği çok güzeldi. Tavsiye ederim.