Yiyeceklerin yenildiği yerlerin havasız,küçük bir otel odasından farkı yoktu. Omlet çeşitlerinde filan sipariş verin içeriden yapıp getirelim dediler. Havlular kese gibi yıkanmıştı. İki kişilik oda ayırmamıza rağmen 1 tane havlu vardı.
Bu kadar kötü bir otel olamaz. Hiçbir şey iyi değildi. Banyoları temizlenmemiş. Odaları temizlenmemiş. Rezalet bir durumdaydı. Ets tur arada olmasaydı ben yanılmazdım.
Oda kötüydü, odada telefon...
Oda kötüydü, odada telefon yoktu. Görevliye söyledim çok umursamadı. Rezervasyon yaptırırken eklediğim notlar dikkate alınmamış. Kahvaltı vasat, karpuzun içi erimiş resmen ama yinede doğrayıp servis etmişler. Sıcaklar buz ve resmen taş gibi olmuştu. Sadece konumu beğendim. Merkeze yürüyerek 5 dakikada ulaşabilirsiniz. İnanın tesis 3 yıldızı hak etmiyor bu hizmet anlayışı ile.
Personelleri yakındı ilgiliydi...
Personelleri yakındı ilgiliydi. Güler yüzlülerdi ve yardımcı oldular. Merkezi konumda bir oteldi. Genel temizlik yeterliydi.