Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Temiz bir oteldi, otel sahibinin...
Temiz bir oteldi, otel sahibinin samimiyeti ilgi ve alakası güzeldi, kaliteli ürünler vardı çok güzeldi, konumu güzeldi iyiydi.
Tesis konum olarak güzel...
Tesis konum olarak güzel noktada, merkeze yürüyerek gidilebilir otopark sıkıntısı yok. Kahvaltı muhteşem, odalar yeni ve tertemiz. Pınar hanım her şey ile yakından ilgileniyor. Çocuk olmaması ise bence artı.
İşletme sahibi pınar hanım çok iy...
İşletme sahibi pınar hanım çok iyi bir insandı. Kendisinden çok memnun kaldık. Temiz bir tesisti. Giriş çıkış işlemlerim hızlıydı. Konum olarak beğendim.
15-17 ağustos tarihleri arasında ...
15-17 ağustos tarihleri arasında konakladık. Konumu, temizliği, konforu, kahvaltısı ve verdiği huzuruyla yaşanmaya değer bir butik otel. Otel sahibesinin ve tüm çalışanlarının ilgisi, alakası ve samimiyeti çok çok iyi. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir otel. Başta otel sahibesi pınar hanım olmak üzere tüm personeline teşekkür ediyoruz.
Yeni, temiz, hijyenik...
Yeni, temiz, hijyenik, olağanüstü kahvaltısı, güleryüzlü sahibesi pınar hanımla bozcaada ya bundan sonra her gelişimizde ilk tercihimiz olacak.