13095029Eylül 2022
Eylül
2022
Etstur
Aile
Kahvaltısı güzeldi, temiz bir...
Kahvaltısı güzeldi, temiz bir oteldi, konum olarak ulaşımı orta dereceydi, personeller ilgili ve alakalılardı.
Otelin konumu adayı gezmek için b...
Otelin konumu adayı gezmek için belki de en doğru yer. Tabi adaya araba ile geldiyseniz. Çünkü hemen arkası park için müsait. Birkaç dakika içinde çarşıya inebiliyorsunuz. Odalarda bir takım depolama ve askılık gibi eksikler olması haricinde sıkıntı yok. Kahvaltılar güzel ve samimi.
Merkeze çok yakın, hatta...
Merkeze çok yakın, hatta merkezde diyebiliriz. Yürüyerek merkezde her yere gidebilirsiniz 5 dk içinde. Kendi otoparkı olmasa da 2dk yürüme mesafesi içinde yer bulabilirsiniz. Odalarda veya yakında su olmaması bazen sorun yarattı, bunun dışında odalar güzeldi ve fotoğraftaki gibilerdi. Kahvaltı mükemmeldi, hazırlayan ablanın elleri çok lezzetli :)personel ilgili ve yardımseverdi.
Öncelikle otele girdiğinizde...
Öncelikle otele girdiğinizde hissettiğiniz temizlik kokusu efsane ki a dan z ye tüm personelin ilgi alakası süperdi. Otel konumu çok güzel merkeze yakın ve kaleyle beraber deniz gören bir terası var. Kahvaltılar muhteşem; hepsi organik kendi bahçelerinden domates, biber, salatalık, zeytin ve çeşit çeşit kendi yaptıkları reçeller ve otel sahibin ablanın tavadan direk tabağınıza getirdiği sigara börekleri,pişiler ve daha neler neler kahvaltı için gidilse bile yeter. Benim için tek dezavantaj banyonun çok küçük olması ve balkon olmamasaydı ama butik otel eski yapı zaten ihtiyacım olmaz derseniz güzel yer şahsen ben tercih etmem ve etmeyeceğim o iki kriter benim için önemlidir sizi bilmem.