Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
Ufak tefek problemlerde çalışan a...
Ufak tefek problemlerde çalışan arkadaşlar güler yüzle yardımcı oldular. Oda gayet güzeldi, kahvaltı yeterliydi. Teşekkürler.
1 mayıs 3 mayıs arası...
1 mayıs 3 mayıs arası konakladim. Öncelikle calisanlar cok guleryuzlu ayrıca yaklaşımları dainanılmaz samimiydi. Odalari çok temizdi. Sessiz sakin huzurlu bir tatil oldu bizim için. Sabah kahvaltısı ve yemekleri çok lezzetliydi. Ne istesek hemen yaptılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Merhabalar 24 mart tarihinde bir...
Merhabalar 24 mart tarihinde bir gece konakladık, gitmeden önce görüştüğümüz hanımefendi kar olmadığını söyledi lakin aşırı kar vardı. Kaldığımız odada şömine vardı ama yakmak için devamlı yardım almak zorunda kaldık. Ne tutuşturucu ne çakmak verilmedi ve eğer şömine yanmazsa ısıtma çok yetersiz sabaha karşı üşüyerek uyandık sönen şömineyi yakacak malzememiz olmadığı için yakamadık. Onun dışında kahvaltısı yemekleri güzel. Keyifli güzel bir yer tavsiye ederim.
Personlleri yakınlığı iyiydi...
Personlleri yakınlığı iyiydi, ilgili davrandılar. Temiz bir oteldi. Konumu güzeldi. Yemekleri lezzetliydi fakat çok çeşitli değildi.
Otantik bir oteldi. Odalar...
Otantik bir oteldi. Odalar ahşaptı iyiydi. Otelin hizmetinden memnun kaldım. Personeller ne istediysek yapıyorlardı. Kahvaltı çeşitliliği çok azdı bundan memnun kalmadım, peyniri bol koymuyorlardı eskiden daha iyiydi.
FİYAT / PERFORMANS:
Mükemmel
8,7
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Kahvaltı çeşit olarak zayıftı. Ürün kalitesi iyiydi. İçecekler iyiydi.
Otelin sahipleri gayet...
Otelin sahipleri gayet ilgiliydi. Rahat temiz bir oteldi ve hizmeti gayet güzeldi. Güvenilir bir oteldi. Personelleri ilgiliydi.
FİYAT / PERFORMANS:
İyi
8,7
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Yemeklerinde çok fazla çeşit yoktu kalite lezzet olarak bir sıkıntı yoktu ama çeşitli değildi. İçecekleri güzeldi.