üye olun  |  üye girişi
arayın paylaşın
Hızlı Arama:     |   beldeye göre oteller   |   beldeye göre fotoğraflar
bana özel üyelik ve profil yardım

Otel ve seyahat bilgilerini girip, hangi detayda görüş bildireceğinizi seçin

Otelinizi değerlendirin; görüşlerinizi, tavsiyelerinizi yazın ve önizleyin.

Görüşü bırakan hakkında anonim kalacak destekleyici bilgiyi girin ve görüşünüzü gönderin.
Görüş paylaşımı: 1. Aşama

Otel Bilgileri

Bölge:

Yer/Belde:

Otel:

Bulamadığınız oteli yandaki kutudan ekleyin.

Listede bulunmayan otel:

Seyahat Bilgileri

Tatilinizin tarihi:

Tatilinizin süresi:

Rezervasyon kanalı:

Tatilinizin teması:

Size eşlik edenler ve çocuklar:

Değerlendirme formu için tercihiniz

Sağladığınız bilgiler için teşekkürler. Sonraki aşamada otelle ilgili deneyiminizi değerlendirmenizi bekliyoruz. Bunu iki farklı şekilde yapabilirsiniz:

Detaylı değerlendirme:
Otel hakkındaki görüşlerinizi serbest metinle ifade etmek ve ana başlıklarda puanlama yapmak için bu formu seçmelisiniz.

Özet değerlendirme:
Sadece ana başlıklar ve alt başlıklarda puanlayarak görüş bildirmek için bu formu tercih edebilirsiniz.

Otel bilgileri
Puanlayacağınız otelin bölge ve beldesini belirledikten sonra listede oteli göremiyorsanız Puanlayacağım otel listede yok > satırını seçerek otel ismini yanında aktif hale gelen kutuya girebilirsiniz.

Seyahat bilgileri
Puanlayacağınız otelde kaldığınız seyahatinizin temel bilgilerini giriniz: Bu seyahatin tarihini, süresini ve rezervasyon yerini belirtiniz. Ayrıca seyahatinizin ana amacını; bu seyahatte size eşlik eden olup olmadığını ve varsa beraberinizdeki çocuk sayısını da belirtiniz.

Formlar
Değerlendirme detayınızı tercih edin ve bir sonraki aşamaya geçin.

Lütfen 2 seneden daha eski seyahatlerinizde konakladığınız bir otele ait değerlendirme yapmayınız.
anasayfa  |  otel puanlayın  | resim yükleyin  | kişisel bilgiler  | üyelik  | yardım
siteyi anasayfam yapmak istiyorum  | favorilerime eklemek istiyorum

OtelPuan © 2007 - 2008                                                                         Kullanıcı Sözleşmesi